İSTANBUL / BAĞCILAR - 15 Temmuz İlkokulu

15 Temmuz İlkokulu

15 TEMMUZ MAH. CAMİ YOLU CAD. NO102/2 BAĞCILAR/GÜNEŞLİ
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı içinde yaşadığımız yüzyıla yakışır eğitim ve öğretim faaliyetleri alanında uluslararası standartlara uygun; • Yaratıcı, • Dünyaya uyumlu, • Sorunlara çözüm getiren, • Girişken, • Yurtsever, • Yüksek donanımlı, • Üretken, • Ahlaklı, • Dinamik, • Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği,Öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliğiyle çevrede bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli bir model okul olmaktır.
Misyon
“Öğrencilerimizin sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak; yeteneklerini geliştirmelerine ortamlar hazırlamak ve günün teknolojisini kullanarak yararlı bireyler olmasını sağlamak.
Başarılar
Gelenekesel Çocuk Oyunları ve İfet yarışmalarında ilçede başarılarımız vardır. E-Twinning projesinde ulusal ve avrupa bazında kalite etiket ödüllerimiz vardır.
Öğretim Şekli :TAM ZAMANLI ÖĞRETİM
09.0- 14.40
212 VE EVREN MİNİBÜSLERİ OKULUMUZA YAKIN BİR ŞEKİLDE ULAŞIM SAĞLIYOR
Servis yoktur.
İlçe merkezine 5 km uzaklıkta.İl merkezine 18 km uzaklıkta.
İlçe bazında başarılarımız vardır.
Okulumuzda eTwinning projeleri uygulanmaktadır