İSTANBUL / BAĞCILAR - 15 Temmuz İlkokulu

Nis

Okulumuz 4/B Sınıfının katılmış olduğu Empatiye Güç Ver Zorbalığa Yol Ver (Empower Empathy Give Way to Bullying) adlı eTwinning projesi sonunda öğrencilerle veda webinarı yapıldı. Öğrenilen kavramlar web 2.0 oyunuyla ölçüldü.Öğrencilerimize ve Öğretmenimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz Müdür Yardımcısı  Ebru Çoban'ın kuruculuğunu yaptığı Curious ınventors eTwinning projesine katılan Anasınıfı öğrencileri hem bilimsel düşünme becerileri kazanmakta hemde birbirinden güzel etkinliklerle eğitim öğretim sürecini daha keyifle geçirmektedir.

Mrt

4/C sınıfı patates baskısı çalışmalarıyla sınıflarını çiçek bahçesine dönüştürdüler.Öğrencilerimize teşekkürler

Şbt

Okulumuz Müdür Yardımcısı Ebru Çoban 02.12.2021 tarihinde Türkiye ,Litvanya ve Romanya'dan ortakların olduğu  eTwinning  Empatiye Güç Ver Zorbalığa Yol Ver (Empower Empathy Gıve Way To Bullyıng) adlı projeyi Bağcılar Kirazlı İlkokulu Müdür Yardımcısı Define Özgök ile birlikte kurmuştur.

Ock

Empatiye Güç Ver Zorbalığa Yol Ver / Empower Empaty Give Way to Bullying adlı proje 6-10 yaş aralığındaki öğrencilerin ülkemizde ve Avrupa'da akran zorbalığını kavram olarak tanımalarını, zorbalık içeren davranışları fark etmelerini, bu konuda empati geliştirmelerini ve bu durumla nasıl baş edecekleri ile ilgili bilgi sahibi olmaları konusunda etkinlikler içerir.eTwinning Projesine katılım sağlayan 4/B Sınıfı öğrencilerine ve öğretmenimiz Aynur Yüksel'e teşekkür eder başarılar dileriz.